Zorgboerderij Best
Zorgboerderij Oirschot

Over de Hagelaar

Wij heten u van harte welkom op onze zorgboerderij in Best, een van de mooiste plekjes in het Groene Woud. We hebben al 21 jaar een zorgboerderij en laten u graag meegenieten van het leven op het platteland.

Zorgboerderij De Hagelaar biedt dagverzorging aan hulpbehoevenden en licht dementerende ouderen. Ook personen met autisme of een aanverwante stoornis, een psychiatrische stoornis en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kunnen bij ons terecht.

Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Bij ons vinden ouderen en mensen met een psychische achtergrond [GGZ] zorg, rust en gezelschap. Men kan lekker bezig zijn in de buitenlucht en contact hebben met dieren en planten. De sfeer op De Hagelaar is gemoedelijk. Wij bieden structuur, ontspanning en ruimte op een veilige en vertrouwde, maar vooral gezellige plek.

Zorgboerderij De Hagelaar heeft het kwaliteitskeurmerk van het federatie landbouw en zorg.

Kleinschalig

Gezelligheid, warmte en humor zijn speerpunten binnen de Hagelaar. Wij hebben een klein team en zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van de deelnemers. De mantelzorgers zijn belangrijk. Daarom organiseren wij met regelmaat mantelzorgbijeenkomsten en plannen gesprekken om de zorg te optimaliseren.