Zorgboerderij Best
Zorgboerderij Oirschot

Samen een dagje weg.

Hagelaar recreatie biedt mogelijkheden om uw uitstapje uniek te maken. Wat dacht u van een vierpersoons fiets huren, waarop u de mooie omgeving kunt ontdekken. Of maak een schitterende rit door het Groene Woud met de paardentram. Wij bieden bovendien prettige accommodaties aan, zoals onze Groene Woud huisjes en ruime mooi ingerichte hotelkamers. Ook voor groepsaccommodatie kunt u bij ons terecht.

Hotelkamers

Wanneer u van luxe houdt en graag eens in een langgevelboerderij wilt overnachten, dan bent u van harte welkom bij ons op De Hagelaar! Naast de zorgboerderij beschikken we ook over drie complete en ruime hotelkamers, waarin zorgvragers met een begeleider heerlijk kunnen verblijven tijdens een (mini)vakantie.

De hotelkamers beschikken over een luxe badkamer en zijn van alle gemakken voorzien. Op de authentieke hooizolder kunt u ’s morgens genieten van een heerlijk ‘boeren’ ontbijt met lekkernijen uit de streek. Na het ontbijt kunt u even wegdromen onder de lindeboom op het erf.

Meer informatie

Vanwege de kleinschaligheid wordt u altijd persoonlijk benaderd en natuurlijk staat koffie of thee voor u klaar. Voor meer informatie en meer mogelijkheden nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op www.recreatieboom.nl. Wie weet wat u allemaal ontdekt.