PostHeaderIcon Zorgfietsen

De quattro-cycles, ofwel zorgfietsen, waar we sinds dit jaar over beschikken bieden uiteenlopende mogelijkheden voor jong & oud. De fietsen beschikken namelijk over individueel verstelbare stoelen én versnellingen waardoor deze voor vrijwel iedereen toegankelijk is. De begeleider bedient de handremmen en het stuur gedurende de rit.

De fietsen worden door onze eigen deelnemers gebruikt, maar daarnaast willen wij ze graag delen met iedereen met een zorgvraag. Daarom verhuren wij ze particulier aan mensen met een zorgvraag en hun familie, woongroep of vriendenkring.

Met een leuke tocht door de prachtige omgeving zorgt deze fiets voor een unieke beleving. We beschikken namelijk over uitgebreide routekaarten, maar wellicht is een GPS- of avonturentocht naar een schat iets voor jullie?! Een bezoekje met de fiets aan de VVV in Oirschot of het oertijdmuseum is natuurlijk ook mogelijk, alles kan, niets moet!

Voor meer info kunt u altijd even bellen of mailen!
p.s. Neem zeker een van onze goed gevulde picknickmanden mee voor onderweg, heerlijk picknicken in Het Groene Woud!!

Prijs 5 Euro per persoon per uur

Wat cliënten zeggen:

Robbin: "Je kunt de 4 persoonsfietsen huren en daarnaast ook de gps-apparaatjes. Die twee samen zijn echt gaaf, we hadden echt veel lol gehad. Er zitten extra meerdere routes en verhalen  over de buurt/omgeving. Die lees je onderweg, op de plek waar je bent!"

Theo: "Nu kan ik tenminste weer fietsen"

 

 
eulogo.jpg