PostHeaderIcon Ouderenzorg

Wij heten u van harte welkom op onze zorgboerderij in Best, een van de mooiste plekjes in het Groene Woud. We hebben al 30 jaar een boerderij en we laten u graag meegenieten van het leven op het platteland.

Zorgboerderij De Hagelaar biedt dagverzorging aan hulpbehoevenden en licht dementerende ouderen. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Bij ons vinden ouderen zorg, rust en gezelschap.

Zorgboerderij De Hagelaar heeft het kwaliteitskeurmerk van het Landelijk Steunpunt Landbouw en Zorg.

Activiteiten.
Aan onze dieren beleven onze gasten veel plezier. We organiseren dagelijks uiteenlopende activiteiten, waaronder het verzorgen van de dieren, bezig zijn in de moestuin, lekker kokkerellen en bijvoorbeeld jeu de boules spelen. Deelname aan de activiteiten is geheel vrijblijvend. De dagactiviteiten op Zorgboerderij De Hagelaar vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 10.00 tot 16.00 uur. Professionele begeleiding en zorg zijn aanwezig.

Voor ieder wat wils.
Wij bieden ruimte, structuur en ontspanning. Ons programma bestaat uit o.a. de bloementuin of moestuin onderhouden, natuurrondleidingen en ontspannen wandelingen. De mooie mix van ontspanning van gastvrijheid zorgt ervoor dat u zich thuisvoelt.

Zorgfiets
U kunt onder begeleiding fietsen door de rustige omgeving. De vierpersoons fietsen op De Hagelaar zijn speciaal toegerust op het fietsen met ouderen. Iedereen een aparte versnelling en een verschuifbare stoel. Een uitspraak van een deelnemer op De Hagelaar; 'nu kan ik tenminste weer fietsen'. Geniet van de buitenlucht, de rust en de geluiden van het landelijke leven en de vogels die hun mooiste melodieën fluiten.

Interesse?
Komt u zelf de rust van de natuur ervaren. U bent van
harte welkom een kijkje te komen nemen op onze zorgboerderij.
In een persoonlijk gesprek bespreken we uw
en onze verwachtingen en behoeften. De koffie staat klaar.

 

 
eulogo.jpg